Welkom op mijn blog

Wat leuk dat u mijn blog bezoekt, veel kijk plezier

dinsdag 27 september 2011

Het verhaal achter geen internet

Zondag wilde ik lekker achter mijn laptoppie, gewoon wat ontspannen surfen over het net.
Nou niet dus, ik had geen internet, gebeurd wel vaker, dus de stekker van de router eruit, hielp niet, stekker van de modem eruit, hielp ook niet, toch nog maar een keer de stekker van de router proberen, nog steeds niets, toen allebei de stekkers tegelijk maar hielpen deed het nog niet, dus ik begon te vermoeden dat het bij zeelandnet lag.

Computertje uit gedaan en met een boek op de bank gaan zitten.

Volgende dag om 8.uur nog steeds geen internet, ik dacht misschien beginnen ze om 9.uur, nou ook toen nog geen internet.
Om 10 uur zag ik een los stekkertje dus ik vraag aan jordi (zoonlief) joh waar is dit van, nou ik kreeg een heel verhaal te horen, dat het de kabel was die hij nodig heeft als hij beneden wil x-boxen, maar het kwam erop neer dat ik daar vooral vanaf moest blijven, oke.

Om 10.30 ging peter (manlief) de helpdesk maar bellen, hij moest allerlei handelingen bij de modem en router doen, ging niet erg handig want hij was die ochtend geopereerd aan zijn hand, dus hij deed verslag van wat die vrouw zei, jordi en ik deden dan die handelingen.
Stekkertje erin-stekkertje eruit.
Na een kwartier aan de telefoon te hebben gezeten, en nog steeds geen internet, kon die mw niets meer voor ons doen en zouden we tussen de 2 en 3 uur terug gebeld worden door de technische dienst, die moest ons verder helpen.
Ondertussen begon ik al aardig wat afkick verschijnselen te vertonen dat ik nog steeds niet op het internet kon.

Rond 13.uur belde de technische dienst terug en vertelde dat de kabel dan kapot moest zijn.
Wij samen in de schuur gaan zoeken, want met 1 hand doe je niet veel. Peter zocht een dikke kabel en we vonden alleen de een dunne, zeg ik, joh er ligt in de kamer een dikke kabel die is voor jordi zijn x-box.
Wij weer naar binnen , bank opzij zodat we er beter bij kunnen, en wat blijkt, daar lag de andere helft van de stekker, was hij gewoon eruit gegaan, bleek niet van jordi's x-box te zijn, maar gewoon de internet kabel, diepeeeeeeeee zucht.

Conclusie, moeders hebben er toch wel verstand van, en niet altijd ongelijk, wat zoonlief altijd wel beweerd.
Heb ik voor niets al die afkickverschijnselen gehad :-)

gr jacoline

1 opmerking:

  1. Ooh, Jacoline, dit had bij ons ook kunnen gebeuren. Zodra er kabels en stekkers aan te pas komen gaat bij mij het licht uit, ha ha, behalve als het met mijn naaimachine te maken heeft. Ik hoop dat je weer bent opgeknapt van je afkickverschijnselen en weer aan de slag kunt...... Groetjes Céline

    BeantwoordenVerwijderen